Nieuws:

22 december 2017

Het ijsbaanbestuur is weer uitgebreid met 2 leden. En wel Hendrik Linnewiel (lid) en Jasper Eijssink (penningmeester). Het Bestuur is nu weer voltallig.

De algemene ledenvergadering is op 7 december 2017 jl. geweest. Zie onder "Agenda en notulen" voor de notulern. .

Tevens is het leuk te melden dat de ijsbaankantine een "face-lift" heeft gekregen. De heropening is op zondag 21 januari 2018 om 16.30 uur. Voorafgaand kan er gratis geschaatst worden op de ijsbaan in Kardinge van 10.00 uur tot 16.00 uur. Je kunt je opgeven bij secretaris Paul Munting via emailadres paulmunting1@gmail.com. Verdere informatie volgt uiteraard nog en alle leden krijgen nog een mail.

Rest ons nog u allen hele Prettige Kerstdagen en een Gelukkig 2018 te wensen. En laten we allemaal duimen voor natuurijs in 2018.